Theeshow 28 – De waarheid

Published by Famous Bobby T on August 5th, 2002 - in Theeshow
Play


De waarheid

Nog erger dan de week er voor had onze sympathieke radio host te kampen met een stille show door de vakanties van alle trouwe bellers van radio Gamba. Net nu het uur van de waarheid nabij kwam. Echter wist meneer Goudhaan de wereld te verrassen met zijn handeltje in uitgeklotst water. Zeer handig in waterbedden, naar het schijnt. Ook Ben Wintjes liet via zijn mobiel nog van zich horen maar werd op mysterieuze wijze uit de uitzending gerukt. We zullen later horen wat er nu werkelijk gebeurde. Dit zou nog schokkender blijken dan u ooit zal kunnen bedenken.

Luister de show

Show overzicht:

  • Intro meneer T
  • Ben Wintjes met panne
  • Meneer Brinckelman in Lourdes
  • Goudhaan en het uitgeklotste water
  • DeVries toch mobiel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Radio Gamba 2011
CyberChimps WordPress Themes